Bouwspeelgoed PONY 02

Met onze houten bouwsets voor kinderen kun je jouw eigen karren, scooters, auto's, hijskranen en tal van andere speelgoedcreaties volledig zelf samenstellen. Dankzij de essentiële componenten, zoals balken, stokken, wielen, katrollen en pinnen, heb je telkens weer de vrijheid om iets geheel nieuws te creëren. Bovendien zijn de afmetingen van deze sets aanpasbaar aan de grootte van het kind, waardoor een gepersonaliseerde speelervaring ontstaat.

Onze houten constructiesets zijn ook ideaal voor groepen kinderen om samen te bouwen en te leren. Wij adviseren echter begeleiding door een volwassene, zoals ouders of een leraar, om een veilige en educatieve ervaring te garanderen.

PONY 02 is een grote bouwset van een uniek bouwsysteem PONY

Afmetingen van de verpakking: 47,0 x 39,0 x 9,5 cm

Totale gewicht: 6 kg

Aantal onderdelen in de bouwset:

Balk - 51 stuks
Verbindingsstaaf - 50 stuks
Katrolwiel - 2 stuks
Klein wiel - 4 stuks
Groot wiel - 2 stuks
Pin - 65 stuks
Houten hamer - 1 stuk
Uitdrijfstang - 2 stuks
Koord - 8 m
Rubber - 1,0 m

Totale aantal onderdelen in de bouwset = 182 stuks + koord + rubberen band.

Alle typen bouwpakketten van PONY kunnen met elkaar gecombineerd worden. Het verschil tussen deze pakketten is het aantal onderdelen, de lengte en grootte van bepaalde delen. De basismaat en het verbindingssysteem blijft onveranderd.

Bekijk hier een korte video

Binnen 3 tot 5 werkdagen ontvang je jouw aankoop bij jou thuis. Deze wordt rechtstreeks verzonden vanuit onze werkplaats in Tsjechië. In het geval van spoed is er ook een optie voor snelle verzending (levering binnen 1-2 werkdagen). Als dit nodig is, stuur dan gerust een e-mail.

Download hier de handleiding

Van 250.00 voor € 225.00  

Houten Bouwspeelgoed & Constructiespeelgoed

Klik op een afbeelding voor meer details