Onze plannen voor de toekomst

  • Reparatie van houten speelgoed
  • Limited edition houten speelgoed
  • Workshops
  • Niet kopen, maar lenen…
  • Samenwerken

 

REPARATIE VAN HOUTEN SPEELGOED

Hoe doen we dat? Dat doen we samen! Het gaat om een goede samenwerking met organisaties zoals scholen, kinder- en buitenschoolse opvang die kapot speelgoed een tweede kans willen geven.

Je kunt je organisatie alvast bij ons aanmelden. Dan houden we je op hoogte over onze Reparatie Revolutie.

Een Reparatie Revolutie: Kan dat? Speelgoed repareren is vaak duurder dan iets nieuws kopen. Maar het is wel veel duurzamer. Daarom willen wij dit graag aantrekkelijk maken. Wij hebben al een aantal leuke ideeën en willen dit verder gaan uitwerken. Hiervoor hebben we vrijwilligers of studenten nodig die willen helpen met het opstarten en runnen van dit non-profit project.

LIMITED EDITION HOUTEN SPEELGOED

Hoe geven we houten speelgoed meer waarde? Steeds meer speelgoed wordt in enorme hoeveelheden geproduceerd in Azië. Massaproductie voor lage prijzen lijkt de enige manier te zijn om te kunnen concurreren. Dit kan ook anders. Wij denken aan kleinschalige productie van uniek speelgoed dat voor een wat hogere prijs verkocht kan worden.

Hiervoor willen wij samenwerken met enthousiaste Nederlandse designers die ons kunnen helpen met het ontwerpen van dit unieke houten (design) speelgoed.

Ben jij een ontwerper en enthousiast over dit idee? Neem dan gerust contact met ons op.

WORKSHOPS

Wil je zelf ook speelgoedmaker worden? Wij zijn bezig met het voorbereiden van workshops voor scholen of buitenschoolse opvang organisaties. Hiervoor zijn we ook opzoek naar enthousiaste vrijwilligers die zelf ook beetje ervaring hebben met hout bewerken (timmeren, figuurzagen en verven) en met het begeleiden van kinderen.

NIET KOPEN, MAAR LENEN…

Dit is ook een van onze plannen die we graag willen presenteren. Wij willen scholen en particulieren de mogelijkheid bieden om groter/duurder speelgoed te kunnen lenen voor een klein bedrag.

SAMENWERKEN

Ben je enthousiast geworden en heb je interesse om mee te doen aan bovengenoemde plannen? Denk je dat je ons verder kunt helpen om onze plannen te realiseren?

Misschien vind je het leuk om een stage te lopen bij ons bedrijf of gewoon een steentje bij te dragen als vrijwilliger. Laat het ons weten.

Meld je aan of stuur een bericht naar info@tjutjo.nl

Wij zijn ook op zoek naar partijen die ons willen sponsoren of investeren in een van onze projecten.