Houten alfabet bord ‘tracing board’ (pre-order)

,,Leer de letters van door het voelen van de vorm.”

Onze houten alfabet voel-plank,  bekend als  het Alfabet tracing board is geïnspireerd door de Montessori methode waar gebruik gemaakt wordt van schuurpapieren letters. Dit zijn plankjes waarop een klank te voelen is. Deze zijn ontworpen voor de klank-teken koppeling waarmee het kind ervaart dat een klank bij een symbool hoort

Met onze alfabet borden kunnen kinderen letters leren door het voelen van de vorm met een zachtgeschuurde houten plank, wat geassocieerd wordt met de klank van het symbool en het zien van het symbool.

Je kunt je kind ook de vormen laten maken met kleine korreltjes van zand of rijst. Ze kunnen bijvoorbeeld met de letters van hun eigen naam beginnen. Je kunt elke letter laten voelen en uitspreken en dan ook woorden maken.

Met het bijhorende stokje helpt je kind de potloodgreep te ontwikkelen. Het heeft de dikte van een een standaard potlood (ø 7 mm) waardoor eventueel ook een penverdikker op kan.

Materiaal: Mooi afgewerkt massief beukenhout behandeld met olie

Afmetingen: 370 x 250 x 20 mm

Ontwerp: Aan een kant de hoofdletters en aan andere kant de kleine letters (Font - SchoolKX_New)

Onze huidige levertijd is afhankelijk van aantal pre-orders; ca 4 - 8 weken.

Heb je vragen of tips dan stuur ons een bericht naar info@tjutjo.nl

* Wil je misschien meteen grotere aantallen bestellen en eventueel iets aanpassen? Dat kan natuurlijk ook. Dan maken we een offerte op maat.

€ 35.00

Uitverkocht.

Klik op een afbeelding voor meer details